Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Микола Княжицький

Вівторок, 10 листопада 2020, 17:50

Княжицький пропонує провести дебати у лігві Садового

Микола Княжицький

Микола Княжицький запропонував Андрію Садовому організувати дебати 19 листопада у сесійній залі Львівської міськради.

Про це повідомив народний депутат від Європейської Солідарності Микола Княжицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Пропоную організувати дебати у великій сесійній залі Львівської міської ради 19 листопада о 19.00 год. Пропоную відкриту акредитацію для усіх бажаючих журналістів та телерадіокомпаній. Деталі організації можемо обговорити з Вами вже завтра на майданчику медіа-хабу "Твоє місто". Якщо Ви відмовитеся давати погодження на проведення дебатів у залі Львівської міської ради, вони відбудуться у цей же день та час під Вашими вікнами на площі Ринок" – написав Микола Княжицький. 

За його словами, дебати, відповідно до закону, є формою передвиборчої агітації, а продюсерка Суспільного Львів Ірина Сандуляк, хресним батьком старшої дочки якої є Андрій Садовий, запросила на дебати Садового та Синютку.

"Суспільне має повне право робити свої телепрограми. Але до передвиборчих дебатів ця телепередача не має жодного відношення. Ми не знаємо, хто буде ведучим, які журналісти будуть запрошені, чи не всі з них є родичами або підлеглими одного з кандидатів, чи рівними є умови участі" – додав Княжицький.

Нагадаємо, дебати між кандидатами у мери Львова запланували на 18 листопада на телеканалі UA: Львів. Садовий погодився взяти участь у дебатах, натомість Олег Синютка має час визначитися до 11 листопада.

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.