Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Четвер, 12 листопада 2020, 15:38

У Дрогобичі не відбулися дебати між кандидатами на посаду мера міста

Дрогобич

Один із кандидатів на посаду голови Дрогобицької ОТГ не прийшов у студію Суспільного.

Про це повідомляє громадянська мережа "Опора". 

Вчора, 11 листопада, на телеканалі UA: Львів мали відбутися теледебати між кандидатами на посаду міського голови Дрогобича Тарасом Кучмою та Андрієм Веселим, однак дебати не відбулися через відсутність одного із учасників.

У студію прийшов лише Тарас Кучма, натомість Андрій Веселий, який не надав телеканалу своєї відмови від участі у дебатах, записав ролик і запропонував провести публічну дискусію на сміттєвій базі у Дрогобичі.

Зазначимо, раніше у "Опорі" наголошували, що виявили порушення Андрієм Веселим виборчого кодексу. Зокрема, у День пам'яті померлих він організував для мешканців міста безкоштовний додатковий транспорт на кладовище, хоча розміщення матеріалів передвиборної агітації у транспортних засобах громадського користування забороняється, а також організував для пенсіонерів пільговий проїзд між містами, що є порушенням частини 6 статті 57 Виборчого кодексу."

Нагадаємо, 22 листопада відбудеться другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ у який пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів). А загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.