Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заступники Ганущина

Четвер, 19 листопада 2020, 15:44

Гагалюку та Гудимі збільшили розмір щомісячних надбавок за вислугу років

заступники Ганущина

Депутати встановили розмір надбавок за вислугу років заступникам голови Львівської облради.

Сьогодні, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за встановлення надбавок за вислугу років першому заступникові голови обласної ради Богдану Гагалюку та заступникові голови обласної ради Юрію Гудимі. Це рішення підтримали 49 депутатів.

Зокрема, для першого заступника голови обласної ради Богдана Гагалюка з 27 жовтня 2020 року щомісячна надбавка за вислугу років становитиме 10% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Юрій Гудима також отримуватиме щомісячну надбавку за вислугу років у 10% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, однак з 31 жовтня цього року. 

Нагадаємо, 2 жовтня Богдан Гагалюк та Юрій Гудима стали новими заступниками голови Львівської облради Олександра Ганущина. Тоді ж депутати звільнили з посад першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Булоуса та заступника голови облради Володимира Гірняка.

Наприкінці жовтня Гагалюку і Гудимі встановили умови оплати праці. 

Богдан Гагалюк працював директором ТОВ "Інкомтранс", був першим номером у списку Народного Руху України до Львівської обласної ради на виборах у 2015 році.  У 2019 році Гагалюк задекларував 8,4 млн грн готівки та нову нерухомість у Брюховичах і Конопниці. 

Юрій Гудима був директором ТзОВ "Євроорганік-Львів", член партії ВО "Батьківщина", у 2006-2010 рр. був депутатом Львівської міської ради від БЮТ. На місцевих виборах у 2015 році пройшов до Львівської обласної ради у списку "Батьківщини" під першим номером. У 2019 році Гудима зібрав 60 тис грн готівки і позбувся корпоративних прав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.