Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибори 2020

П'ятниця, 20 листопада 2020, 14:52

Поліція взяла під охорону виборчі комісії у Львові, Дроргобичі та на Городоччині

вибори 2020

Правоохоронці взяли під цілодобову охорону ТВК у області, де 22 листопада мають відбутися вибори.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

З 19 листопада правоохоронці Львівщини взяли під цілодобову охорону територіальні виборчі комісії, де 22 листопада повинен пройти другий тур місцевих виборів.

"Поліцейські взяли під цілодобову охорону 9 територіальних виборчих комісій, які отримали бюлетені для голосування – у Львові, Дрогобичі та в Городоцькому районі. Ми продовжуємо нести службу у посиленому режимі та забезпечувати правопорядок, щоб другий тур місцевих виборів пройшов чесно і прозоро", – зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Нагадаємо, в неділю, 22 листопада відбудеться другий тур виборів голів Львівської та Дрогобицької ОТГ, а також депутата Великолюбінської селищної ради Городоцького району. Участь у повторному голосуванні загалом зможуть взяти участь 681 714 виборців Львівщини: 594 356 – у Львові, 86 441 – у Дрогобичі і 917 – на виборах до Великолюбінської селищної ради.

Зазначимо, двоє кандидатів у депутати до Великолюбінської селищної ради набрали однакову кількість голосів, тому тут проведуть перевибори.

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Щодо Дрогобича, то у другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.