Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 23 листопада 2020, 11:00

Синютка привітав Садового із перемогою на виборах мера Львова

Олег Синютка

Олег Синютка привітав чинного мера Андрія Садового із перемогою на виборах голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив кандитат на посаду голови Львівської ОТГ, народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах. Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ.

Дякую вісімдесятьом трьом тисячам львів’ян, які повірили у мої бажання і професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції" – написав Олег Синютка.

 

Нагадаємо, вчора відбулося повторне голосування з виборів міських голів Львова і Дрогобича, а також депутата Великолюбінської селищної ради Львівського району.

За попередніми результатами, у другому турі виборів голови Львівської ОТГ перемагає чинний міський голова Андрій Садовий.

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому взяли участь Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.