Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Служба автомобільних доріг

Понеділок, 30 листопада 2020, 11:52

На Львівщині встановили три камери автофіксації порушень ПДР

дороги Львівщини

Камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху встановвили у Буську та Солонці.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

27 листопада у Солонці Пустомитівського району та у Буську встановили перші камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

"Перші камери, що в автоматичному режимі фіксують порушення правил дорожнього руху, а зокрема перевищення швидкості, встановлені у селищі Солонка та місті Буськ Львівської області. Камери працюють в тестовому режимі та уже найближчим часом працюватимуть на постійній основі" – наголосили у Службі автомобільних доріг у Львівщини. 

Тестові камери працюють у таких місцях:

- М-06 Київ-Чоп км 555+730 с. Солонка;

- М-06 Київ-Чоп км 555+662 с. Солонка;

- М-06 Київ-Чоп км 490+400 м. Буськ.

Як заявив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, до кінця 2021 року на дорогах державного значення області планують встановити 20 таких камер. 

Нагадаємо, у вересні на вул. Пасічній та вул. Городоцькій у Львові встановили два комплекси автофіксації порушень ПДР. Також у червні в МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР, а у липні на дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam.

Додамо, з 25 листопада в Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.