Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Котельник

loda.gov.ua

Четвер, 3 грудня 2020, 13:15

Котельник став позаштатним радником Козицького

Андрій Котельник

Андрій Котельник став позаштатним радником голови Львівської ОДА з питань молоді, спорту та туризму.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 2 грудня, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький вручив Андрію Котельнику посвідчення позаштатного радника з питань молоді, спорту та туризму.

За словами Котельника, на посаді позаштатного радника він планує підтримати спортсменів, які уже завершили кар’єру.

"Є багато людей, які колись були спортсменами і не можуть себе реалізувати після завершення кар'єри, стати тренерами чи наставниками для інших. Я хочу допомогти їм, адже вони живуть своєю улюбленою справою" – пояснив Андрій Котельник.

Зазначимо, Андрій Котельник – український боксер, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, призер Олімпійських ігор 2000 року, колишній чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії за версією WBA.

Нагадаємо, станом на початок серпня у Максима Козицького працювали п'ять радників: один штатний та четверо позаштатних. Більшість з них є дотичними до його колишнього бізнесу, або працювали чи працюють на його батька Зіновія Козицького.

Додамо, 6 лютого 2019 року президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького, який до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики.

У 2019 році Козицький задекларував 2,4 млн грн доходу, 1,6 млн грн готівки та компанії у сфері зеленої енергетики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.