Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Середа, 9 грудня 2020, 14:10

Перепис населення в Україні планують провести у 2023 році

Львівщина

Уряд планує провести традиційний перепис населення у 2023 році.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Кабінет міністрів планує здійснити всеукраїнський перепис населення у 2023 році та на його проведення потрібно мінімум 7,26 млрд грн.

Як йдеться у проекті розпорядження уряду, на виконання комплексу робіт, пов'язаних із завершенням підготовчих робіт до всеукраїнського перепису населення, його проведенням, обробленням, узагальненням та поширенням його результатів, у 2020-2023 роках необхідно 7,260 млрд грн.

З цих видатків близько 70% складає заробітна плата тимчасового переписного персоналу та нарахування на неї. Для підготовки та проведення перепису населення передбачається залучити понад 98 тисяч тимчасових працівників.

Зазначимо, в Україні останній всеукраїнський перепис населення відбувся у 2001 році. У грудні 2019 року відбувся пробний перепис населення за допомогою даних мобільних операторів та соціологічних досліджень.

Всеукраїнський перепис населення мав відбутися цього року, однак в Україні провели лише електронний перепис.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.