Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 12 січня 2021, 13:32

У Золочеві виявили склади і магазини з фальсифікованими алкоголем та цигарками

фальсифікат

Поліція вилучила майже 5 000 пляшок алкоголю та 11 000 пачок цигарок під час обшуків у двох складах та трьох магазинах.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці виявили, що приватний підприємець, місцевий мешканець, та двоє його дорослих дітей займалися збутом фальсифікованої алкогольної та тютюнової продукції у Золочівському районі.

"У ході проведення обшуків у 3 магазинах, де реалізовували фальсифікат, та 2 складах вилучено близько 5 000 пляшок алкогольних напоїв різних марок із підробленими марками акцизного податку та майже 11 000 пачок цигарок невідомого походження. За попередньою інформацією, вартість вилученого фальсифікату сягає близько 1 млн грн" – наголосили у прокуратурі.

Наразі призначено експертизи щодо відповідності державним стандартам алкоголю, тютюнових виробів та марок акцизного податку, а також вирішується питання про арешт вилученого майна, повідомлення про підозру фігурантам, обрання їм запобіжних заходів, встановлюється причетність до скоєння злочину інших осіб.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.