Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

головна ялинка Львова

П'ятниця, 22 січня 2021, 17:30

25 січня демонтують головну ялинку Львова

головна ялинка Львова

Головну ялинку Львова демонтують 25 січня й використають для опалення теплиць комунального підприємства.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У понеділок, 25 січня, головну ялинку Львова на проспекті Свободи перед Оперним театром демонтують та відправлять на утилізацію. Тоді ж планують демонтувати різдвяну шопку та Дідух.

За словами директора ЛКП "Зелений Львів" Володимира Данилюка, спершу працівники ЛКП "Львівсвітло" мають зняти з дерева гірлянди, а далі ЛКП "Зелений Львів" буде демонтувати ялинку. ЇЇ зріжуть по кусочках, подроблять гілки, а деревину вивезуть на вул. Замарстинівську, 161а для утилізації.

Крім цього, 25-26 січня у місті працюватимуть мобільні пункти збору ялинок від мешканців.

Зазначимо, головну ялинку Львова встановили 14 грудня 2020 року й прикрасили старою ілюмінацією. Дерево має висоту у 18 метрів, його місто отримало у Дрогобицькому лісництві, на відміну від попередніх років, коли головну ялинку дарували мешканці та підприємці.

Нагадаємо, у бюджеті Львова на 2021 рік заклали 500 тис грн на встановлення двох новорічних ялинок на проспекті Свободи та на Сихові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.