Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинка у Львові

Середа, 30 грудня 2020, 16:13

У 2021 році новорічна ялинка обійдеться Львову у півмільйона гривень

ялинка у Львові

У бюджеті Львова на 2021 рік заклали 500 тис грн на встановлення двох новорічних ялинок на проспекті Свободи та на Сихові.

Про це йдеться у міському бюджеті Львова на 2021 рік, який депутати затвердили 29 грудня на сесії Львівської міської ради.

Згідно із документом, у 2021 році планується виділити 0,5 млн грн на облаштування новорічної ялинки перед театром опери та балету ім. С. Крушельницької (проспект Свободи) та кінопалацом ім. Довженка на Сихові.

Зазначимо, у цьогорічному бюджеті депутати заклали 300 тис грн на встановлення двох новорічних ялинок у центрі Львова та на Сихові. Святкове дерево, висотою 18 метрів, місто отримало у Дрогобицькому лісництві, на відміну від попередніх років, коли головну ялинку дарували мешканці та підприємці.

А ось на 2019 рік на ялинки у Львові виділили 260 тис грн з бюджету міста.

Додамо, цьогоріч через карантинні заходи у місті змінили формат традиційного Різдвяного ярмарку та облаштували декілька локацій, головну ялинку Львова прикрасили минулорічною ілюмінацією й "запалили" 18 грудня.

Також у місті затвердили 19 місць з продажу ялинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.