Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. Пасічній, 84

Фб Зубача

Понеділок, 25 січня 2021, 13:40

ДАБІ зупинила будівництво житлового комплесу на Пасічній

забудова на вул. Пасічній, 84

Інспекція ДАБІ виявила порушення у документах житлового комплексу Tiffany apartments, що на вул. Пасічній, 84.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міська інспекція ДАБІ виявила порушення у містобудівних документах житлового комплексу Tiffany apartments на вулиці Пасічній, 84, який зводить будівельна компанія "Мій Дім", та постановила зупинити усі будроботи.

За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, проект, за яким тут сьогодні зводять житловий комплекс, не відповідає тому, що декларував забудовник, отримуючи містобудівні умови і обмеження.

"Замість обіцяних 7800 квадратних метрів житла перепроектували на 13 200 квадратних метрів. Під комерцію, відповідно, лишили мало. Паркомісць бракує навіть для майбутніх мешканців будинку, що зводять. Забудовник мусить максимально повернутись до тих параметрів, які він затверджував на містобудівній раді та які розглядав виконавчий комітет міськради" – наголосив Любомир Зубач.

Також забудовник мусить сплатити майже 700 тисяч гривень штрафу. 

Нагадаємо, на початку січня Львівська міськрада закликала не купувати квартири у цій новобудові.

 

Нагадаємо, на початку березня 2020 року виконком дозволив збудувати на вул. Пасічній, 84 багатоповерхові будинки з підземним паркінгом, офісними та комерційними приміщеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.