Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Середа, 27 січня 2021, 17:30

У нових пасажирських вагонах встановлять системи відеоспостереження

Львівська залізниця

Укрзалізниця обладнає нові пасажирські вагони системами відеоспостереження для посилення рівня безпеки пасажирів.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

За словами в.о. члена правління АТ "Укрзалізниця", керівника філії "Пасажирська компанія" Олександра Перцовського, при будівництві нових вагонів в обов’язковому порядку буде передбачена наявність відеоспостереження в пасажирських вагонах. Також такі системи будуть встановлюватися при проведенні модернізації вагонів.

"Ми повинні обладнати вагони надійними системами відеоспостереження, щоб зображення в режимі реального часу передавалося на центральний диспетчерський центр для підвищення рівня безпеки та оперативного реагування у разі потреби" – наголосив Олександр Перцовський.

Він додав, що в компанії постійно проводиться моніторинг, і там, де найбільший пасажиропотік та можливі ризики, пасажирські поїзди супроводжує воєнізована охорона Укрзалізниці.

Нагадаємо, з серпня 2020 року Укрзалізниця запровадила роботу воєнізованої охорони у пасажирських поїздах. Тоді ж стало відомо, що провідникам дозволять також користуватись газовими балончиками для захисту.

Додамо, Укрзалізниця планує поступово збільшувати ціни на квитки, починаючи з березня 2021 року. Загалом ціни на квитки зростуть на 22%. У 2020 році Укрзалізниця також підвищувала ціни на квитки щомісяця на 2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.