В Україні розробити сайт для запису на вакцинацію від Covid-19

понеділок, 1 лютого 2021 р. о 12:40
В Україні розробити сайт для запису на вакцинацію від Covid-19
медичний заклад у Львові

В Україні з 10 лютого запустять сайт для запису на вакцинацію проти коронавірусу.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив у інтерв'ю ТСН головний санітарний лікар Віктор Ляшко, Міністерство охорони здоров'я України запустить сайт, на якому можна буде записатись на вакцинацію від коронавірусу.

Також з 10 лютого в Україні буде повністю відтестований у медичних інформаційних системах, які сьогодні встановлені у лікарів, модуль імунопрофілактики.

"Паралельно з цим буде запущено сайт, який буде розповідати все про імунопрофілактику і дасть можливість записуватися на імунопрофілактику. Паралельно розробляється така ж комунікаційна кампанія, запуститься, і будемо говорити, що сьогодні вакцинуються і записуються такі то групи ризику, де будуть чітко показувати, де, в якому місці, можна зробити щеплення, хто буде проводити", – наголосив Віктор Ляшко.

За йоло словами, щеплення від коронавірусу можна зробити трьома шляхами: записатися на щеплення, записатися до сімейного лікаря, отримати запрошення в телефонному режимі від Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я планує у лютому розпочати масову вакцинацію від Covid-19. У грудні минулого року МОЗ представило план вакцинації населення від коронавірусу. Він включає в себе п'ять етапів, а вакцинацію планують провести для не менш ніж 50% населення країни.

Також на першому етапі вакцинації в Україні працюватимуть 500 мобільних бригад.

Додамо, українців можуть вакцинувати трьома різними вакцинами від Covid-19, а 29 січня Верховна Рада погодила на екстрену реєстрацію вакцин проти коронавірусу.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024