Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 4 лютого 2021, 10:06

Литвинюк, Бабак і Васьків покинули Садового

Андрій Садовий

Геннадій Васьків і Сергій Бабак звільнилися з посад заступників міського голови Львова, а Марта Литвинюк більше не керуватиме справами виконкому.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Садовий запропонував змінити структуру та склад виконавчого комітету Львівської міської ради та скоротити посади заступника з питань безпеки міста і заступника міського голови з фінансово-економічних питань, які до цього очолювали Сергій Бабак і Геннадій Васьків. 

"В міській раді відбуваються важливі кадрові зміни. Хочу подякувати за плідну багаторічну роботу важливим для міста і для мене людям. Геннадій Васьків – заступник міського голови з фінансово-економічних питань; Сергій Бабак – заступник з питань безпеки міста; Марта Литвинюк – керуюча справами виконкому. Усі вони ухвалили рішення про завершення роботи на посадах" – написав Андрій Садовий.

За його словами, сьогодні на сесії міськради планують прийняти нову структуру та склад виконавчого комітету.

Зазначимо, вчора стало відомо, що Геннадій Васьків звільняється з посади заступника міського голови Львова. 

Сергій Бабак з червня 2019 року став заступником міського голови Львова з питань безпеки міста. До цього призначення й з квітня 2017 року Бабак працював заступником Садового з питань житлово-комунального господарства.

Марта Литвинюк була керуючою справами виконкому Львівської міської ради з травня 2006 року. До цього вона була членом редколегії газети "Самопоміч", працювала у "Інституті розвитку міста", була референтом голови правління ВАТ "Південьзахіделектромережбуд".

Додамо, у міського голови Львова було сім заступників: заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків, заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, заступник міського голови – бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль, а крім цього – керуюча справами виконкому Львівської міської ради Марта Литвинюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.