Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Херсонський нафтоперевалочний комплекс

Фб Антонова

Четвер, 4 лютого 2021, 12:20

Антонов купив Херсонський нафтоперевалочний комплекс

Херсонський нафтоперевалочний комплекс

Компанія ОККО Group придбала Херсонський нафтоперевалочний комплекс для розвитку інфраструктури зі зберігання пального.

Про це повідомив власник холдингу ОККО Group (концерн "Галнафтогаз") Віталій Антонов на своїй сторінці у Facebook.

У січні цього року ОККО Group придбала Херсонський нафтоперевалочний комплекс для розвитку інфраструктури із зберігання пального.

"Розвиток інфраструктури для зберігання пального логічний крок на фоні розвитку нашого бізнесу. Справа в тому, що ОККО вже давно не просто мережа, яка займається реалізацією пального та товарів через магазини на АЗК. Ми постачаємо нафтопродукти великим та малим гуртом, надаємо послуги зі зберігання і транспортування нафтопродуктів, з експертизи якості пального. Саме тому компанія активно розвиває власну логістичну інфраструктуру, у тому числі інвестує у модернізацію власних нафтобаз" – написав Антонов.

За його словами, ОККО Group, станом на сьгоодні, має 10 власних нафтобаз, 1 газонаповнювальну станцію у Львівській області та 19 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

"З цим активом логістика для нас стала більш ефективною та мобільною. Крім того, - прямий доступ до середземноморського ринку нафтопродуктів, тобто мова йде про диверсифікацію джерел постачання пального" – зазначив Віталій Антонов.

Надалі планується провести модернізацію нафтоперевалки. Обсяг інвестицій – до 3 мільйонів доларів.

Зазначимо, OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім".

У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Додамо, цьогоріч Антонов розпочинає будівництво цілорічного курорту в смт. Славське. Про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.