Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Четвер, 4 лютого 2021, 13:41

Бойко штрафуватиме свій довгий язик за облизування гайок та інші факапи

Євген Бойко

У міськраді хочуть затвердити Кодекс етичної поведінки депутата із штрафами за його порушення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 лютого, на сісії Львівської міської ради депутат від партії "Самопоміч" та директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко запропонував прийняти Кодекс етичної поведінки депутата, що передбачатиме штрафи за його порушення.

"Я пропоную прийняти одну з ініціатив, яка б допомогла нам краще дотримуватись норм етики та доброчесності як депутатів Львівської міської ради. Не зважаючи на те, що є вже затверджені норми поведінки окремими нормативними актами (Регламентом міської ради чи Статутом територіальної громади), депутати часто порушують ці норми" – наголосив Бойко.

Він пропонує доопрацювати Кодекс етичної поведінки депутата, який розробили депутати попереднього скликання, проте не затвердили на сесії у лютому 2020 року.

"У мене є пропозиція, щоб ми цей кодекс доопрацювали. Особливість цього кодексу мають стати прописані превентивні заходи та санкції у вигляді штрафів за порушення його норм" – пояснив Бойко.

Нагадаємо, 20 вересня 2-019 року виконком Львівської міської ради затвердив Кодекс етичної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів Львівської міської ради, в якому затвердили перелік неприйнятної поведінки для чиновників.

Додамо, Варіанти розповідали про Євгена Бойка перед другим туром виборів міського голови Львова у статті "Школотне бидлятко Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.