Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 11 лютого 2021, 12:31

У Львові школи перевели на дистанційне навчання

школа у Львові

Школи і дитячі садочки перевели на дистанційне навчання через снігопади.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 11 лютого, через погіршення погодніх умов міський штаб з боротьби із наслідками негоди рекоментував навчальним закладам Львова перейти на дистанційне навчання, а також зробити чергові групи та класи, щоб батьки, які не мають з ким залишити дитину, могли привести її у навчальний заклад. 

"Сьогодні 27 шкіл Львова проводять навчання дистанційно, у 32 – змішана форма навчання, 68 шкіл здійснюють очне навчання. Зараз у школах є приблизно 65% учнів. Переважно в навчальних закладах займаються діти початкової школи, яких нема з ким залишити вдома. Заклади дошкільної освіти працюють всі, однак кількість присутніх дітей в садочках не є більшою за 30%" – наголосила начальниця управління освіти Львівської міськради Львова Зоряна Довганик.

Зазначимо, 8 лютого міський голова Львова Андрій Садовий та чиновники Львівської міської ради долучились до загальноміського прибирання вулиць від снігу. Детальніше – у статті Варіантів "Лапата лопата". Крім цього, для двірників, які прибирають місто від снігу, планують виділити премії.

А вчора через сильні снігопади Львівська міськрада закликала підприємства і організації перевести своїх працівників на дистанційну роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.