Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

Четвер, 11 лютого 2021, 13:47

Облрада Львівщини затвердить керівника управління комунальним майном

Сергій Івах

Львівська облрада підготувала рішення про призначення Сергія Іваха на посаду начальника управління майном спільної власності.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому на розгляд сесії Львівської обласної ради 16 лютого цього року.

У Львівській облраді зареєстрували проект рішення для затвердження на сесії про призначення Сергія Іваха на посаду начальника управління майном спільної власності.

Зазначимо, про призначення Іваха на цю посаду стало відомо ще на початку лютого, а з лютого 2020 року керівником цього управління був Віктор Кусий.

Нагадаємо, Сергій Івах на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Європейська Солідарність", офіційно – член цієї партії.

Він з 26 лютого 2019 року очолив Радехівську РДА, однак через декілька місяців, у червні того ж року його звільнив з цієї посади своїм указом президент Володимир Зеленський.

Івах, член громадської організації "Громада і справедливість", працював директором ППВКФ "Ортекс" з 2013 року (у декларації зазначив, що посада є неоплачуваною), займався підприємницькою діяльністю, а на виборах 2015 року пройшов у міську раду у складі Блоку Петра Порошенка.

У 2019 році Івах задекларував 84 тис грн доходу та 5,4 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.