Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

OKKO Group

Четвер, 25 лютого 2021, 15:20

Антонов розпочинає будівництво всесезонного курорту в Славському

OKKO Group

Холдинг ОККО Group у 2022 році розпочне будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив вчора, 24 лютого, під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" перший віце-президент холдингу OKKO Group Василь Даниляк, перша фаза будівництва всесезонного курорту в Славському розпочнеться навесні 2022 року.

"Першу фазу ми сподіваємося розпочати в будівництві вже наступного року, навесні. Це буде орієнтовно 20 км трас із базовою житловою інфраструктурою" – заявив Василь Даниляк.

За його словами, інфраструктура гірськолижних курортів в Україні окупається вдвічі довше, ніж у європейських країнах, тому важливо розвивати курорти і в літній період.

Комплекс включатиме до 65 км гірськолижних трас, сума інвестицій складе 500 млн доларів, а загальний термін реалізації проекту становить три-п'ять років.

Як повідомляли Варіанти раніше, холдинг ОККО Group планував розпочати будівництво гірськолижного курорту у 2021 році, а про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році, тоді OKKO Group зареєстрували у смт. Славське. Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов.

Зазначимо, OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім". У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.