Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Назаровець

Вівторок, 2 березня 2021, 16:40

Назаровець більше не очолює Музей народної архітектури і побуту у Львові

Роман Назаровець

Роман Назаровець звільнився з посади керівника Музею народної архітектури і побуту ім. Климентія Шептицького.

Про це повідомив перший заступник міського голови – заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 2 березня, керівник Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького у Львові Роман Назаровець написав заяву на звільнення.

За словами Москаленка, він переходить на інше місце роботи.

"Керівник Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького – Назаровець Роман прийняв рішення перейти на інше місце праці. Відповідну заяву сьогодні Роман передав в управління культури" – написав Андрій Москаленко.

Виконувати обов'язки керівника музею буде заступник директора Сергій Ципишев, а з 3 березня управління культури міськради оголосить конкурс на посаду директора музею.

Нагадаємо, з вересня минулого року у Музеї народної архітектури і побуту був конфлікт із Львівською Архиєпархією УГКЦ під проводом Синкела у справах монашества Юстина Бойка через зведення каплички на території церкви зі с. Кривка – пам'ятки національного значення. 

Робоча група, яку створили для вирішення ситуації із будівництвом, визнала його незаконним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.