Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

трамвай

Вівторок, 9 березня 2021, 16:48

Львівелектротранс виділить 15 мільйонів на ремонт електронівських трамваїв

трамвай

"Львівелектротранс" замовив середній ремонт семи трамваїв за 15 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" оголосило тендер у системі ProZorro на середній ремонт трамвайного вагону "Електрон", який переможець тендеру має поставити до 31 березня 2022 року.

Аукціон стартує 11 травня, а очікувана вартість послуг становить 15 366 588 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має за 12 місяців (з дати підписання договору) провести середній ремонт семи низькопідлогових трамваїв Т3L441 "Електрон". У документі зазначено, що термін виконання робіт одного трамвайного вагону не повинен перевищувати 40 днів.

"Середній ремонт виконується з метою часткового відновлення ресурсу кузова, агрегатів, вузлів та систем рухомого складу із заміною або відновленням збірних частин. Експлуатаційні матеріали для комплектуючих вагона повинні відповідати їх функціональному призначенню, тому допускається застосовувати тільки рекомендовані сорти олив, мастил і технічних рідин" – йдеться у технічній документації до закупівлі.

Нагадаємо, наприкінці лютого цього року депутати Львівської міськради підтримали надання місцевої гарантії "Львівелектротрансу" на отримання кредиту від ЄБРР у 3 млн євро для капітального ремонту трамвайних вагонів з переобладнанням під пасажирів з обмеженою мобільністю.

Крім цього, у листопаді минулого року ЄБРР обрав переможця тендеру з реконструкції тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.