Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 19 березня 2021, 17:24

У Львові за 550 тисяч гривень профінансують проєкти місцевих ГО

Львів

11 громадських організацій Львова отримають кошти з бюджету міста на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Сьогодні, 19 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проєктів громадських організацій у галузі "Соціальний захист", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проектів.

З усіх пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала 11. На організацію та проведення фестивалів та культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 550 000 грн.

Найбільшу суму, 78 000 грн, отримає Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації "Українська спілка інвалідів – УСІ" на проєкт "Інтегрований концерт "Відчинилося життя" у м. Львів".

Благодійній організації "Благодійне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" м. Львів" виділили 66 000 грн на "Навчання та перекваліфікація – шлях до адаптації у суспільстві соціально вразливих людей". 

Також 65 880 грн передбачили для ДЗО благодійного фонду "Карітас-Львів УГКЦ" Кризового центру "Діти вулиці" для допомоги соціально-незахищеним дітям Львова.

Наразі департамент соцзахисту міськради має до 30 вересня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проектів, а результати їх оцінювання мають оприлюднити на сайті Львівської міської ради до 28 лютого 2022 року.

Нагадаємо, цьогоріч дев'ять громадських організацій Львова отримають кошти на проведення фестивалів та культурних заходів, а ще три ГО – на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.