Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Середа, 24 березня 2021, 10:23

Депутати планують змінити рішення Садового щодо облаштування госпіталю в поліклініці на Мазепи

медичний заклад у Львові

Львівські депутати планують передати лікарні швидкої допомоги лише частину приміщень поліклініки та негайно повернути їх після закриття шпиталю.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Вчора, 23 березня, комісія охорони здоров’я і соціального захисту Львівської міскради прийняла рішення направити на затвердження на сесію міськради протокольне доручення внести зміни у рішення виконавчого комітету, який передав поліклініку на вул. Мазепи, 25 на баланс КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова"  для розгортання додаткових 150 місць для пацієнтів з коронавірусом. 

Зокрема, депутати планують передати лікарні лише частину приміщень поліклініки та негайно повернути їх після закриття шпиталю.

"Передача на баланс має бути лише тої частини приміщень, які використовуються для розгортання тимчасового шпиталю. Факт передачі має бути визначений як тимчасовий, у 30-денний термін після закриття тимчасового шпиталю, приміщення повинно бути повернуто попередньому власнику. Ми розуміємо, що в час пандемії мусимо робите усе для порятунку життя і здоров’я людей. Але разом із цим пандемія не дає право нікому "прикривати" необґрунтовані стратегічні рішення" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні. На це з бюджету Львова виділили 18 млн грн.

На облаштування госпіталю на базі лікарні швидкої допомоги у поліклінічному відділенні на вул. Мазепи, 25 скерували 16 млн грн.

Також з 11 березня у місті оголосили, що планують розгорнути шпиталі для лікування хворих з Covid-19 у п'яти поліклініках та облаштувати 366 нових ліжок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.