Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 26 березня 2021, 14:17

У Львові виділили майже 200 тисяч на проєкти трьох місцевих ГО

Львів

Три громадських організацій Львова отримають кошти з бюджету міста на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Сьогодні, 26 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проєктів громадських організацій у галузі "Інформаційні технології та інновації", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проєктів.

З усіх пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала три. На організацію та проведення фестивалів та культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 192 140 грн.

Найбільшу суму, 100 000 грн, отримає громадська організація "ІУС" на проєкт "ІUS IT Network: навчальні комп’ютерні курси для людей з інвалідністю".

Львівській обласній громадській організації "Спілка багатодітних сімей Львівщини "Щаслива родина" виділили 49 600 грн на проєкт "Створи свого першого робота самотужки на курсах робототехніки Mindstorms". 

Також 42 540 грн передбачили для ГО "Суспільство і право" на мобільну грамотність для людей поважного віку.

Наразі департамент розвитку міськради має до 30 квітня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проєктів, а результати їх оцінювання мають оприлюднити на сайті Львівської міської ради до 31 січня 2022 року.

Нагадаємо, цьогоріч дев'ять громадських організацій Львова отримають кошти на проведення фестивалів та культурних заходів, а ще три ГО – на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.