Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Понеділок, 29 березня 2021, 13:35

На Львівщині готуються до третього етапу вакцинації

вакцинація на Львівщині

У області стартувала підготовка до третього етапу вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомляє Львівський обласний центр громадського здоров'я на своїй сторінці у Фейсбуці.

На Львівщині розпочалася підготовка до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Під час цього етапу вакцинації щеплення від Covid-19 можуть отримати:

- люди віком 65-79 років;

- працівники сфери освіти;

- працівники структур державної безпеки (Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна поліція України, Національна гвардія України, Служба безпеки України, військовослужбовці Збройних Сил України, Міністерство внутрішніх справ України).

 Уже зараз усі, хто хоче щепитися, можуть записатися на вакцинацію. 

"Якщо ви належите до працівників освіти або безпекових структур – повідомте своє керівництво про намір вакцинуватися. Якщо ви належите до цільової групи за віком – зверніться до свого сімейного лікаря аби вас внесли у списки на вакцинацію" – йдеться у повідомленні.

Наразі в країні триває другий етап вакцинації – дозволено щеплювати людей, віком 80 років і старше.


Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років.

Додамо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців. Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. Того ж дня у області стартував процес вакцинації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.