Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

безпритульні тварини

Четвер, 8 квітня 2021, 14:55

У Львові за два роки планують збудувати притулок для безпритульних тварин

безпритульні тварини

Комісія екологію погодила спорудження муніципального притулку для безпритульних тварин, який мають офіційно відкрити через два роки.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Вчора, 7 квітня, на засіданні постійної комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міськради депутати погодили дорожню карту електронної петиції щодо будівництво притулку для безпритульних тварин у Львові ще до кінця цього року.

Як заявив начальник управління житлового господарства міськради Владислав Іванов, дорожня карта передбачає корегування концепції заходу і проектно-кошторисної документації відповідно до сучасних стандартів поводження з тваринами та чинних будівельних норм.

Він пояснив, що проект муніципального притулку був розроблений у 2012 році, проте з того часу в Україні змінились державно-будівельні норми, а у світі змінилася концепція поводження з безпритульними тваринами.

"Дорожня карта реалізації цієї електронної петиції розрахована на 24 місяці, за умови фінансування. Початком її втілення визначено 12 квітня 2021 року", – додав голова комісії екології, депутат Львівської міськради Володимир Лучишин.

Зазначимо, на початку лютого цього року депутати підтримали петицію про зведення притулку для безпритульних тварин до кінця 2021 року.

Додамо, з липня 2020 року у Львові відтермінували будівництво притулку для тварин, аби відкоригувати проектну документацію. Згідно зі змінами, які планують внести в проект, першочергово у місті мають збудувати: центр кремації тварин, сучасну ветеринарну клініку з грумінг-салоном та перетримкою тварин, тренувально-вигульний майданчик для собак із виставковим полем, центр адопції та продовженої перетримки безпритульних тварин з ЛКП "Лев".

Через це у вересні минулого року у місті створили робочу групу для корегування проекту будівництва притулку для безпритульних тварин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.