Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

літній майданчик у Львові

Вівторок, 13 квітня 2021, 12:57

Садовий анонсував можливе відновлення роботи непродовольчих ринків та літніх майданчиків

літній майданчик у Львові

З 15 квітня у місті планують відновити роботу промислових ринків, літніх майданчиків та навчання у початкових класах, якщо ситуація із Covіd-19 не погіршиться.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила з 15 квітня відновити роботу промислових ринків, літніх майданчиків та навчання учнів початкових класів, якщо ситуація з коронавірусом у місті не погіршиться.

"Упродовж наступних днів спостерігаємо за динамікою захворювання та госпіталізацій. Якщо кількість зменшиться або принаймні не зростатиме, то в четвер розглянемо можливість відновлення роботи промислових ринків, літніх терас та офлайн навчання у початковій школі" – написав Андрій Садовий.

За його словами, зараз мобільні бригади міста розпочинають вакцинувати препаратом CoviShield виробництва Oxford-Astra Zeneca працівників стратегічних підприємств, закладів торгівлі та ринків, закладів харчування, банків та поштових відділень.

Зазначимо, у місті до 19 квітня продовжили дію жорсткого карантину, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Крім цьгоо цього тижня у місті розпочали щеплювати від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.