Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе у Львові

Вівторок, 13 квітня 2021, 14:10

У Львові за порушення карантину закрили п'ять ресторанів і клубів

кафе у Львові

У місті заборонили роботу 5 нічних клубів, кафе і ресторанів, які працювали попри карантинні обмеження.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення закрити п'ять нічних клубів та ресторанів міста, які продовжували працювати, незважаючи на карантинні обмеження.

Зокрема, комісія постановила закрити такі заклади:

- кальян-бар "Дира" (площа Петрушевича, 5);

- кафе Cat Cafe (площа Генерала Григоренка, 1);

- кафе 143 Lounge Lviv (вул. Дорошенка, 7);

- паб "Залізна шапка" (вул. Театральна, 23);

- ресторан-клуб Art-Hall (проїзд Крива Липа, 6).

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, також комісія надіслана офіційне попередження "Рестонану Бачевських".

"Одним із пунктів у рішенні комісії було прописане офіційне попередження для закладу ТзОВ "Ресторан Бачевських", зважаючи на ту фотофіксацію, яку ми виявили. Але, оскільки протоколу не було, сьогодні було зафіксоване лише попередження" – пояснив Андрій Москаленко.

Зазначимо, у місті до 19 квітня продовжили дію жорсткого карантину, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Однак з 15 квітня у місті планують відновити роботу промислових ринків, літніх майданчиків та навчання у початкових класах, якщо ситуація із Covіd-19 не погіршиться. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.