Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 14 квітня 2021, 17:55

Найчесніший Галицький суд відмазав тиск Садового на прокуратуру

Андрій Садовий

Суд постановив, що у НАЗК безпідставно виписали адмінпротоколи на Андрія Садового через його листи на підтримку Інни Свистун.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Галицький районний суд виправдав Андрія Садового, на якого НАЗК склало адмінпротоколи через минулорічні звернення мера до прем'єр-міністра, генпрокурора, НАБУ, президента та ДБР у справі керівниці управління комунальної власності Львівської міськради.

"Галицький районний суд визнав, що я не порушив закон, коли зробив публічною діяльність прокуратури. А саме: написав листи до депутатів, Прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, Президента та ДБР. Із такими звинуваченнями звернулось НАЗК... Мені шкода, що наші правоохоронні органи витрачають час на вставляння палок в колеса замість того, щоб справді працювати" – написав Садовий.

За його словами цю справу ще "вивчатимуть на юридичних факультетах".

 

Нагадаємо, у березні цього року НАЗК відкрило на Андрія Садового 14 адмінпротоколів за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Вони всі стосувалися листів, які у 2020 році Садовий скеровував на підтримку керівниці управління комунальної власності Інни Свистун, яку у травні минулого року прокуратура звинуватила службовій недбалості, що потягнула за собою недоотримання майже 1,2 млн грн бюджетом міста. Того ж року суд поновив її на посаді. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.