Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великдень у Львові

Понеділок, 26 квітня 2021, 15:04

У Львові через карантин масових заходів на Великдень не проводитимуть

Великдень у Львові

Влада Львова не організовуватиме жодних масових заходів до Великодніх свят.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Міська влада прийняла рішення не організовувати жодних масових заходів до Великодня, а служби у храмах відбуватимуться із дотриманням карантинних обмежень.

«Ми провели Zoom-зустрічі всіх отців міста з лікарями, де лікарі дали розуміння поточної ситуації, і кожен настоятель храму розуміє свою персональну відповідальність. Тим більше, дуже багато священнослужителів перехворіло, і дуже багато львів’ян перехворіло. Тому ми ще раз, і ще раз на цьому наголошуємо: є чітка рекомендація Ради церков. До речі, львівську рекомендацію взяли собі всі міста до роботи. Там чітко прописано, що люди, які поза межам храму, мають перебувати на віддалі одне від одного. Якщо хтось із священнослужителів боїться на цьому наголосити, то ми спробуємо ще раз це донести», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівська міськрада вирішила цьогоріч не проводити традиційний Великодній ярмарок через складну ситуацію із коронавірусом. Минулоріч Великодній ярмарок тривав з 10 квітня по 10 травня.

Додамо, вчора, 25 квітня, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула поділ країни на карантинні зони за рівнем захворювання на коронавірус та постановила перевести Львівську область з "червоної" у "жовту" зону. 

А з 26 квітня у місті скасували карантинні обмеження на роботу магазинів, закладів громадського харчування та культури, а також відновили навчання у школах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.