Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сихів

П'ятниця, 30 квітня 2021, 16:50

Садовий віддав Сихів Москаленку

Сихів

Андрій Садовий створив робочу групу для моніторингу виконання проектів у межах Стратегії розвитку громади Сихова.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №132 від 27 квітня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для реалізації та моніторингу виконання проектів у межах Стратегії розвитку громади Сихова, яку виконком прийняв ще у 2018 році.

"Утворити робочу групу для реалізації та моніторингу виконання проектів у межах Стратегії розвитку громади Сихова" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а його заступником – голова громадської організації "Кращий Сихів" Андрій Рущак.

До складу групи також увійшли п'ять депутатів Львівської міської ради: Валерій Веремчук (Варта), Володимир Гринишин (Свобода), Олег Василишин (Самопоміч), Володимир Гой (Європейська Солідарність), Ігор Шолтис (Голос).

Робоча група має здійснювати реалізацію та моніторинг виконання проектів у межах Стратегії розвитку громади Сихова та до 31 грудня цього року інформувати про результати міського голову Львова.

Нагадаємо, у лютому 2018 року виконавчий комітет міськради затвердив Стратегію розвитку громади Сихова до 2027 року. Згідно із нею, за цей час на Сихові мають прокласти нову тролейбусну лінію, звести автомагістраль по вул. Вернадського, відкрити новий дитсадок та встановити відеокамери.

Детальніше про проекти, які планували реалізувати на Сихові, можна дізнатися у статті "Преображення Сихова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.