Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт "Львів"

Четвер, 29 квітня 2021, 12:24

Частину приміщень аеропорту Львова орендувала львівська фармацевтична фірма

аеропорт "Львів"

Фонд держмайна надав в оренду за 1,2 млн грн ТзОВ "Діагно" частину приміщень львівського аеропорту.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях провело аукціон із продовження договору оренди у системі ProZorro на частину приміщень державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького". 

Аукціон стартував 28 квітня, участь у ньому взяли чотири компанії: ТзОВ "Клініка холістичної медицини "Холімед" (91 444 грн), ТзОВ "Унілаб" (1 250 000 грн), ТзОВ "Монодоктор" (1 260 000 грн) та ТзОВ "Діагно" (1 261 000 грн). Переможцем обрали ТзОВ "Діагно", а стартова ціна оренди приміщень становила 5 880,56 грн.

Зокрема, йдеться про частину приміщення на першому поверсі будівлі Б-3 нового аеровокзалу аеропорту на вул. Любінській, 168, загальною площею у 70 м². 

Як йдеться у документі, технічний стан об’єкта задовільний, наявні вентиляція та кондиціонування. Аеропорт у Львові надає пасажирам всі необхідні основні та додаткові послуги: камери схову, пункти харчування, магазини Duty Free. А також на території аеропорту знаходяться представництва декількох компаній, що надають послуги оренди автомобілів.

Термін оренди складає 5 років. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Діагно" зареєстворане у Львові з 2018 року, займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн. Керівником та власником фірми є львів'янин Юрій Мавдрик.

Зазначимо, у лютому цього року Мавдрик придбав у Фонду держмайна недбану будівлю контори на вул. Лемківській, 9 за 9,2 млн грн.

Додамо, Мінінфраструктури планує у 2022 році здати в концесію львівський аеропорт. Ще у березні 2019 року уряд схвалив пропозицію передати аеропорт Львова, також такі пропозиції лунали і в 2017 році. Натомість у жовтні того ж року депутати Львівської міськради виступили проти цього рішення, натомість запропонували прийняти аеропорт у комунальну власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.