Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 14 травня 2021, 11:52

EasyPay планує інвестувати кошти в е-квиток для обласних маршруток Львівщини

львівські маршрутки

EasyPay готова власним коштом встановити валідатори у громадському транспорті, облаштувати пункти продажу, видачі й поповнення електронних карток.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Сьогодні, 14 травня, на зустрічі з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким представники української компанії EasyPay заявили, що готові вкласти кошти у розробку системи електронного квитка в громадському транспорті Львівської області.

"Ми маємо намір власним коштом встановити валідатори у громадському транспорті, облаштувати пункти продажу видачі й поповнення електронних карток, а також встановити термінали самообслуговування. Це дозволить перевізникам проводити облік пільгових перевезень і отримувати компенсацію від органів місцевого самоврядування. Для нас – це можливість інвестувати у довготривалий проект і отримувати певний відсоток. Про суму інвестицій і відсоток, який отримуватиме компанія поки що говорити не можемо, оскільки напрацьовуємо технічні дані", – наголосив представник компанії Павло Ярошенко.

Нагадаємо, 22 березня управління транспорту Львівської ОДА скерувало на погодження у Державну регуляторну службу України проект автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області.

За словами Максима Козицького, як тільки документ погодять, Львівська облдержадміністрація у найкоротший термін оголосить конкурс із пошуку інвестора.

Додамо, проект запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у транспорті у області розробили у лютому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.