Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арена Львів

Вівторок, 25 травня 2021, 17:20

Козицький хоче перетворити Арену Львів на центр вакцинації

Арена Львів

У Львові планують створити центр вакцинації населення та розмістити його на стадіоні Арена Львів.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під час робочої онлайн наради з міністром охорони здоров'я Віктором Ляшко обговорили створення у Львові центру вакцинації населення. Відкриття таких центрів дасть можливість проводити щеплення від Covid-19 для якомога більшої кількості дорослого населення (першочергово – зареєстрованих осіб через додаток "Дія") та надасть своєчасний доступ до вакцин" – наголосив Козицький.

За його словами, центр вакцинації можуть розмістити на території стадіону "Арена Львів".

"Цей об'єкт найбільше відповідає рекомендаціям міністерства для облаштування центрів. Зараз необхідно врегулювати ряд організаційних питань, у першу чергу це стосується кадрового забезпечення роботи центру. Адже до процесу вакцинації залучатимуть не лише медиків, а й волонтерів та студентів медичних закладів" – пояснив Максим Козицький.

Він додав, що розташування стадіону є незручним для мешканців, тому облдержадміністрація наразі продовжує розглядати альтернативні варіанти розміщення центрів вакцинації.

Нагадаємо, сьогодні область отримає 16 800 доз вакцини Coronavac, якою щеплюватимуть прокурорів, працівників санаторіїв та ПЕК.

Додамо, у листопаді 2020 року у Львівській ОДА розглядали можливість розгорнути на стадіоні "Арена Львів" мобільний госпіталь для лікування пацієнтів з Covid-19. Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий виступив проти цього рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.