Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 8 червня 2021, 11:47

Львівщина частково відповідає зеленій карантиній зоні

карантин у Львові

Львівська область може перейти до "зеленої" зони адаптивного карантину.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Міністерство охорони здоров'я оновило індикаторні показники для визначення регіону зі значним поширенням Covid-19.

Наразі в Україні 15 областей частково відповідають "зеленій" зоні карантину: Вінницька, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька.

У області станом на вчора, 7 червня, рівень захворюваності становить 66 осіб на 100 тисяч населення, а завантаженість ліжок з киснем становить 12,5%. Коефіцієнт виявлення випадків інфікування дорівнює 3,7%, в той час як тестуванням охоплено 547 осіб на 100 тисяч населення. 

Вся територія України все ще перебуває у "жовтому" рівні епідеміологічної безпеки.

Рішення про переведення області з однієї зони в іншу ухвалюють на засіданнях Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, уряд дозволив цілодобово працювати закладам громадського харчування та проводити масові заходи при наявності негативного тесту в його учасників.

Зазначимо, у квітні Державна комісія ТЕБ і НС скасувала "червону" карантинну зону для Львівської області і встановила "жовтий" рівень епідемічної небезпеки.

Карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 30 червня 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.