Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія Голос

Четвер, 10 червня 2021, 10:30

Узурпаторка Кіра розвалює партію Славка до цілковитої Піпи

партія Голос

Львівські нардепи з Голосу можуть вийти з партії та фракції через зловживання з боку керівництва партії.

Про це повідомив народний депутат з "Голосу" від Львівщини Ярослав Юрчишин в коментарі "Українській правді".

Щонайменше десять нардепів з "Голосу" розглядають варіант виходу з партії та фракції, пояснюючи це узурпацією та зловживанням влади з боку керівництва політсили.

За словами Юрчишина, це він, львівські нардепи Галина Васильченко, Наталя Піпа, Роман Лозинський, а також Соломія Бобровська, Юлія Клименко, Ольга Стефанішина, Олександра Устинова, Володимир Цабаль та Андрій Шараскін.

Нардеп пояснив, що партія вичерпала себе як політичний механізм, а дії керівництва вказують на узурпацію та зловживання владою.

Юрчишин вважає, що керівництво партії почало виключати "неугодних". Зокрема, посад позбавили голів обласних осередків Дніпропетровської, Херсонської та Чернівецької областей, які були одними з перших, хто вимагав зміни статуту "Голосу".

Нагадаємо, напиркінці березня львівські нардепи з "Голосу" оприлюднили заяву, у якій вимагали змінити керівництво та статут своєї партії. 

Ще 22 березня політрада "Голосу" попередила низку нардепів, серед них Ярослава Юрчишина і Романа Лозинського, про виключення після голосування за законопроєкт №5133, який "шкодить репутації та політичним інтересам партії".

Наразі головою партії "Голос" є Кіра Рудик, а головою фракції – Ярослав Железняк.

Додамо, на початку червня український телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із "Голосу" через нове керівництво партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.