Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

П'ятниця, 11 червня 2021, 13:02

У п'яти містах Львівщини відкриють центри вакцинації

вакцинація на Львівщині

Цими вихідними, крім Львова, нові центри вакцинації працюватимуть у Дрогобичі, Стрию, Червонограді, Самборі та Новояворівську.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Цим вихідними, 12-13 червня, у області працюватимуть вісім центрів вакцинації від коронавірусу.

Зокрема, у Львові працюватимуть три центри – на стадіоні "Арена Львів", у ТРЦ "Форум" та в кінопалаці О. Довженка. Також по одному центру відкриють у Дрогобичі, Стрию, Червонограді, Самборі та Новояворівську.

"Всім містам – колишнім районним центрам та з населенням понад 3 тисячі осіб – запропоновано продумати можливість знайти місця для того, щоб розгорнути центри вакцинації у вихідні дні. У всіх центрах щепитимуть вакциною Coronavac", – зазначив регіональний координатор з вакцинації від коронавірусу у Львівській області Олег Когут.

За його словами, наразі облдержадміністрація все ще обговорює з місцевою владою, в яких саме локаціях будуть розміщені центри у цих містах.

Крім того, Когут розповів, що у Моршині в результаті пілотного проекту із вакцинації щепили 65% населення міста із запланованих 70%.

Нагадаємо, 29 травня на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де роблять щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія". Також до "Арени Львів" організували безкоштовний доїзд.

З цієї суботи щовихідних у Львові працюватимуть центри вакцинації у ТРЦ Forum Lviv та Центрі Довженка, а у області такий центри планували відкрити й у Трускавці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.