Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кінопалац ім. О. Довженка

Четвер, 10 червня 2021, 13:50

На вихідних у Львові запрацюють ще два центри вакцинації

кінопалац ім. О. Довженка

Зі суботи щовихідних у Львові працюватимуть центри вакцинації у ТРЦ Forum Lviv та Центрі Довженка.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні, 10 червня, під час брифінгу перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що на вихідних запрацюють два додаткові центри вакцинації.

"Вже з цієї суботи по вихідних почнуть працювати ще два додаткових центри вакцинації. Вони будуть відкриті в двох районах: в центрі міста, в ТРЦ Forum Lviv, та в Сихівському районі, в Центрі Довженка. Окрім того, за підтримки ІТ Кластеру продовжує функціонувати центр вакцинації на стадіоні "Арена Львів".

Всі, хто має підписану декларацію з сімейним лікарем, матимуть змогу прийти і провакцинуватись в Центр Довженка (там буде працювати 4 бригади), а в Forum Lviv можуть приходити ті, хто зареєстрований в додатку "Дія" − розповів Андрій Москаленко.

Додаткові центри вакцинації працюватимуть щовихідних з 10 до 15 год.

Москаленко додав, що в центрах вакцинації щеплення проводять препаратом CoronaVac, освітян на стаціонарних пунктах вакцинують Pfizer і також надійшла вакцина AstraZeneca для другої дози щеплення тим, хто вже отримав першу дозу.

Нагадаємо, у вівторок, 8 червня, Львівська міськрада вирішила запропонувати Міністерству охорони здоров'я відкрити в місті ще два додаткові центри вакцинації – у ТРЦ Forum Lviv на вул. Під Дубом та Центрі Довженка на Сихові.

А з 29 травня на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де роблять щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія". Для цього до "Арени Львів" організували безкоштовний доїзд.

Зазначимо, у листопаді 2020 року у Львівській ОДА розглядали можливість розгорнути на стадіоні "Арена Львів" мобільний госпіталь для лікування пацієнтів з Covid-19. Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий виступив проти цього рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.