Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

чиновники Львівської міськради

Вівторок, 15 червня 2021, 16:47

Львівських чиновників і суддів вакцинуватимуть модним Пфайзером

чиновники Львівської міськради

У область прибула нова партія Pfizer, яку використають для вакцинації суддів та представників органів місцевого самоврядування.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА. 

У область прибула партія вакцин Pfizer – всього 10 530 доз.

За словами, регіонального координатора з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олега Когута, цю партію також використають для вакцинації суддів і місцевих чиновників.

"В область надійшла чергова партія вакцин проти коронавірусної інфекції. Цими дозами планують вакцинувати працівників органів місцевого самоврядування, судових структур, освіти та осіб з першого і другого етапів вакцинації, передусім медиків", – повідомив Олег Когут.

Він додав, що з початку старту вакцинації у області зробили 111965 щеплень, з них 13182 вакциною Pfizer.

Нагадаємо, 29 травня на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де роблять щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія".

Також до "Арени Львів" організували безкоштовний доїзд.

Додамо, раніше повідомляли, що з 12 червня у Львові відкриють ще два додаткові центри вакцинації, а у області – в Дрогобичі, Трускавці, Стрию та Червонограді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.