Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня Львівської залізниці

railway.lviv.ua

Четвер, 17 червня 2021, 13:23

Шмигаль відмовився передати Львову лікарню Львівської залізниці

Лікарня Львівської залізниці

Уряд вважає недоцільною передачу лікарні Львівської залізниці у комунальну власність.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні, 17 червня, на сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що місто отримало відмову від уряду на прохання передати у комунальну власність Львівську клінічну лікарню на залізничному транспорті.

У листі Кабінету міністрів вказано, що лікарня Львівської залізниці "використовується товариством за призначенням для надання якісних медичних послуг населенню, зокрема залізничникам, передача її до комунальної власності Львівської територіальної громади є недоцільною".

"Ми звертались до Кабміну передати нам Залізничну лікарню. Прийшла відмова, не хочуть передати", − повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у квітні депутати погодились прийняти лікарню Львівської залізниці на баланс міста і виділили для неї кисневі концентратори, а на початку цього року стало відомо, що Укрзалізниця планує скоротити 214 працівників та ліквідувати дитяче поліклінічне відділення у лікарні Львівської залізниці. Медики виступили проти.

Додамо, сьогодні, 17 червня, депутати прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.