Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр вакцинації

loda.gov.ua

Вівторок, 29 червня 2021, 09:45

У Центрах вакцинації Львівщини щепили майже 5000 осіб

Центр вакцинації

Цими вихідними у центрах вакцинації області щепили майже 5000 осіб.  

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Цими вихідними, 26-28 червня, у центрах вакцинації на Львівщині щеплення від коронавірусу отримали 4577 осіб. 

На Львівщині на вихідних працювали від 9 до 13 центрів вакцинації, зокрема, 4 центри у Львові, а також у Бродах, Дрогобичі, Золочеві, Трускавці, Стрию, Новояворівську, Новому Роздолі, Жовкві та Червонограді.

Щоб отримати щеплення необхідно зареєструватися у список очікування в додатку чи на порталі "Дія" і приїхати до центру вакцинаціії. При собі потрібно мати документ, що посвідчує особу.

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, загалом в області проведено 154 792 щеплення, з них у центрах вакцинації всього провакцинували 15 999 людей.

Нагадаємо, 29 травня на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де роблять щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія".

Також до "Арени Львів" організували безкоштовний доїзд.

З 12 червня у Львові відкрили ще два додаткові центри вакцинації, а у області – в Дрогобичі, Трускавці, Стрию та Червонограді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.