Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

П'ятниця, 9 липня 2021, 10:50

На Малоголосківській відкриють дитячий садочок на 350 місць

дитячий садочок

Депутати погодили створення закладу дошкільної освіти на вул. Малоголосківській, 34.

Вчора, 8 липня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про створення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 8 Львівської міської ради" на вул. Малоголосківській, 34.

"За" проголосували 49 депутатів.

В дошкільному закладі планують відкрити 18 груп для 350 дітей:

- чотири групи раннього віку (2-3 роки);

- чотирнадцять дошкільних груп (3-6 (7) роки).

У будівлі передбачено приміщення для створення групи для дітей з особливими освітніми потребами.

Нагадаємо, у лютому цього року на своєму засіданні комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міськради погодили винести на сесію міськради рішення щодо забудови на вул. Малоголосківській, де планували збудувати школу та три дитячих садочки.

А у квітні начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик повідомила про намір у 2021 році відкрити 18 груп у закладах дошкільної освіти на вул. Малоголосківська, 34 – садочку, який будують для Львова забудовники.

Додамо, у червні минулого року виконком міськради скасував дозвіл на будівництво компанією MS багатоквартирного житлового будинку на вул. Малоголосківській через численні порушення. А у березні 2020 року на вул. Малоголосківській дозволили звести багатоповерховий житловий комклекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.