Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

П'ятниця, 9 липня 2021, 13:15

У Львові вакцинацію від коронавірусу проводять у стаціонарних пунктах львівських лікарень

медичний заклад

У місті записатися на щеплення від коронавірусу у стаціонарний пункт можна телефоном, у сімейного лікаря чи у системі Helsi.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

У Львові функціонує 12 стаціонарних пунктів вакцинації та 5 центрів масової вакцинації, а на щеплення у стаціонарний пункт можна записатись  можна за номером телефону (у додатку нижче), або ж у свого сімейного лікаря чи самостійно у системі Helsi.

Натомість, щоб щепитись у центрі масової вакцинації, необхідно записатись у додатку "Дія".

Зазначимо, впродовж 10-11 липня у Львівській області працюватимуть 13 центрів вакцинації: 5 у Львові та по одному у Бродах, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді, Золочеві, Новому Роздолі та Жовкві.

Нагадаємо, 29 травня вперше на території стадіону "Арена Львів" запрацював центр вакцинації населення, де розпочали робити щеплення особам, що записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія".

З 24 червня на території області працювали 11 центрів вакцинації, а з 3 липня нові центри вакцинації запрацювали у Львові, Новому Роздолі та Жовкві.

Додамо, з 23 червня в Україні розпочався четвертий етап вакцинації проти коронавірусу: щеплюватимуть ув'язнених та людей віком від 60 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.