Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Понеділок, 26 липня 2021, 17:01

Львівська прокуратура повернула Тростянецькій сільраді більше пів гектара землі

земельна ділянка

За позовом обласної прокуратури Тростянецькій громаді повернуть земельну ділянку вартістю майже мільйон гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Тростянецькій громаді повернуть земельну ділянку вартістю 905 тисяч гривень.

Підставою звернення прокурора до суду стало самовільне зайняття суб'єктом господарювання несформованої земельної ділянки та огородження її бетонним парканом та металевою сіткою з метою розміщення автозлому. Земельна ділянка площею 0,6 га знаходиться в селі Красів Тростянецької громади та загальна її вартість становить 905 тисяч гривень. Земельна ділянка перебуває у комунальній власності та призначна для житлової та громадської забудови.

Господарський суд Львівської області задоволив позов прокуратури до суб’єкта господарювання про повернення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Нагадаємо, що за позовом обласної прокуратури місту Борислав повернуть земельну ділянку вартістю понад 6,8 мільйона гривень.

Додамо, 13 липня за позовом обласної прокуратури Добросинсько-Магерівській громаді повернули земельну ділянку вартістю понад 21 мільйон гривень, а 6 липня суд повернув у власність держави майже 17 га землі на території Дублянської селищної ради, яку суб'єкт господарювання взяв в оренду ще в 2014 році для будівництва та обслуговування енергетики "зеленого" тарифу, орендар якої не сплачував щомісячну орендну плату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.