Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Власюк

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 30 липня 2021, 16:35

Садобот Власюк замінив садофілку Єстеферову на чолі Львіватодору

Микола Власюк

Новим керівником ЛКП "Львіватодор" призначили Миколу Власюка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 липня, колективу ЛКП "Львівавтодор" представили нового керівника, яким став Микола Власюк.

"Велика подяка Оксані Єстеферовій за роботу для громади міста. Бажаємо новому керівнику Миколі Власюку успішно реалізувати усі ці важливі для міста проекти, якими займається комунальне підприємство "Львівавтодор". У Миколи Васильовича чималий управлінський досвід, тому з допомогою колективу, переконаний, його робота для Львова буде успішною та корисною" − повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Зазначимо, Микола Власюк раніше працював операційним директором ТзОВ "Альянс Маркет", а також у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України. У 2020 році Микола Власюк балотувався до Львівської міської ради від партії "Самопоміч". 

Попереднім керівником підприємства була Оскана Єстеферова, яку призначили директором ЛКП "Львівавтодор" 23 січня 2020 року. З січня 2019 року вона виконувала обов'язки директора цього підприємства.

З грудня 2018 року Єстеферова працювала заступницею директора з економічних питань "Львівавтодору". До переходу на роботу у комунальному підприємстві Львова Оксана Єстеферова працювала керівником проєктів та програм компанії з іноземними інвестиціями Procter & Gamble.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради вимагають від Сергія Кіраля та Оксани Єстеферової відзвітуватися щодо ефективності їхньої роботи й впровадження е-квитка у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.