Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 13 липня 2021, 11:28

Депутати планують оцінити роботу бізнес-омбудсмена та директорки Львівавтодору

Львівська міськрада

Депутати вимагають від Сергія Кіраля та Оксани Єстеферової відзвітуватися щодо ефективності їхньої роботи й впровадження е-квитка у місті.

Про це йдеться у проекті ухвал, які депутати мають розглянути на наступній сесії Львівської міської ради.

Вчора, 12 липня, голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик зареєстрував на сайті міськради дві ухвали: про звіт заступника міського голови – бізнес-омбудсмена міської ради та звіт щодо впровадження е-квитка у Львівській МТГ.

Депутати планують заслухати звіт бізнес-омбудсмена Сергія Кіраля щодо повноти реалізації повноважень та ефективності його роботи й за результатами цього звіту визнати роботу чиновника задовільною чи незадовільною.

Зазначимо, у лютому 2020 року депутати ввели у міськраді нову посаду –бізнес-омбудсмена на яку з другої спроби призначили екс-нардепа від "Об'єднання "Самопоміч" Сергія Кіраля.

Також депутати мають заслухати директорку ЛКП "Львівавтодор" Оксану Єстеферову про впровадження е-квитка у Львові та за результатами звіту визнати її роботу задовільною чи незадовільною.

Зазначимо, Оксану Єстеферову призначили директоркою ЛКП "Львівавтодор" 23 січня 2020 року. З січня 2019 року вона виконувала обов'язки директорки цього підприємства.

Додамо, у жовтні 2020 року у Львові розпочали приймати документи на е-квиток від пільговиків, а в листопаді того ж року безготівкову систему оплати проїзду, у рамках експерименту, встановили на маршрутках № 3а.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.