Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту біля "Львіввугілля"

Фб шахтарі Червонограда

Вівторок, 3 серпня 2021, 13:49

Будівлю Львіввугілля пікетують дружини, діти та матері шахтарів Львівщини

акція протесту біля "Львіввугілля"

Жінки з дітьми вийшли на акцію протесту через велику заборгованість із заробітної плати шахтарям.

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook. 

Сьогодні, 3 серпня, під стінами ДП "Львіввугілля" дружини й матері шахтарів Львівщини разом із дітьми влаштували акцію протесту через заборгованість із заробітної плати.

"Як говорять учасниці заходу – їхній протест має привернути увагу до проблем родин гірників. На часі підготовка дітей до школи, а людям в шахтарських регіонах немає за що купити їжу. Зарплатна заборгованість перед працівниками ДП "Львіввугілля" перевищила 300 млн грн" – наголосив Волинець.

 

Нагадаємо, завтра шахтарі ДП "Львіввугілля" також планують пікетувати будівлю Львівської ОДА через заборгованість із зарплати та анонсують акцію протесту на День Незалежності у Києві.

Додамо, у липні заступника директора однієї із шахт "Львіввугілля" викрили на хабарництві, а на початку червня керівництво "Львіввугілля" спіймали на махінаціях із закупівлями масок, а минулоріч на хабарництві також затримали керівника однієї із шахт "Львіввугілля".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.