Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Понеділок, 9 серпня 2021, 11:26

У семи мешканців Львівщини підтвердили штам Delta

медичний заклад у Львові

У області офіційно підтвердили 7 випадків інфікування Covid-19, викликаних штамом Delta.

Про це повідомила керівниця Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України та депутатка Львівської облради від партії Слуга народу Наталія Іванченко (Тімко) на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 8 серпня у Львівській області офіційно підтвердили 7 випадків інфікування коронавірусом, які були викликані штамом Delta.

"З них 2 – повернулися з Росії, 2 – з Великої Британії, 1 – зі США, а 2 пані не виїжджала за межі України. Зрозуміло, що випадків є значно більше і ці люди перебувають серед нас" – наголосила Іванченко.

Зазначимо, особливістю штаму Delta є вища заразність, він характеризується такими ознаками: головний біль, кашель, швидкий розвиток легеневої недостатності.

Нагадаємо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Також у липні Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.