Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новояворівськ

uk.wikipedia.org

Середа, 11 серпня 2021, 13:23

У Новояворівській громаді створять індустріальний парк

Новояворівськ

У Новояворівській територіальній громаді планують створити індустріальний парк.

Про це повідомила пресслужба Новояворівської міської ради.

Вчора, 10 серпня, міський голова Новояворівська Володимир Мацелюх спільно з депутатами Новояворівської міськради обговорили концепцію створення індустріального парку на території Новояворівської громади.

"Створення індустріального парку сприяє входженню до громади передових технологій, завдяки чому створюються нові робочі місця і зростають надходження до бюджету. Тому наше завдання підтримати цю ініціативу та надалі сприяти покращенню індустріального комфорту Новояворівської громади" − повідомив Володимир Мацелюх.

Як йдеться у повідомленні, польська компанія "Tewes Bis" вже зацікавлена в розміщенні молочного заводу на території індустріального парку, а віцепрезидент компанії Рафал Анджеєвський презентував проєкт будівництва молочного заводу.

Зазначимо, компанія "Tewes Bis" є підприємством, що спеціалізується у виробництві машин, пристроїв і повних технологічних ліній для харчової промисловості, а особливо для молочної галузі.

Нагадаємо, "Мостиський сухий порт" включили до офіційного реєстру індустріальних парків України, а компанія Dragon Capital придбала у компанії CTP індустріальний парк у Рясне-2.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.